Sofralık Zeytin Kalite ve Teknolojisinde Yenilikçi Raf Ömrü Araştırmaları Olarak Modifiye Atmosfer Paketleme (MAP) ve Gamma Işınlama Prosesi


TOKUŞOĞLU Ö., IRMAK Ş.

BÖLÜM 22 ÖZEL MEYVE ZEYTİN Kimyası Kalite ve Teknolojisi Genişletilmiş 2 baskı, Özlem Tokuşoğlu, Editör, SİDAS Medya Yayıncılık Ltd.Şti., İzmir, ss.355-364, 2016

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2016
  • Yayınevi: SİDAS Medya Yayıncılık Ltd.Şti.
  • Basıldığı Şehir: İzmir
  • Sayfa Sayıları: ss.355-364
  • Editörler: Özlem Tokuşoğlu, Editör
  • Manisa Celal Bayar Üniversitesi Adresli: Evet