-
2023 - Devam Ediyor Sudaki Mikroplastiklerin Boyutsal Dağılımının Görüntülenmesi ve Tutulumları İçin Doğal ve Modifiye Adsorbansların Kullanımı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KATI M. İ., ÖZKAN A. N., SERT S., YALKIN H. E., KARACA Ç., ÇAMLI PULAT Ç., et al.
-
2023 - 2025 Sudaki Mikroplastiklerin Boyutsal Dağılımının Görüntülenmesi ve Tutulumları İçin Doğal ve Modifiye Adsorbanların Kullanımı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Akca C., Atmaca İlhan H., Bardak F., Karaca Ç., Katı M. İ., Aslışen B., et al.
-
2021 - 2022 Farklı Çay Türlerinde (Moringa, Adaçayı, Yeşil Çay) Antioksidan Aktivite, Fitokimyasal ve Amino Asit İçeriklerinin Farklı Ekstraksiyon Yöntemleri Kullanılarak Karşılaştırılması.
-
2021 - 2022 Gelişmiş Tekniklerle Toprak ve Sulama Sularındaki Kimyasal ve Mineral İçeriğinin İncelenmesi ve Çilek, Zeytin Gibi Ürünlere Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AKCA C., SERT S., KARACA Ç., KOÇAK S., ASLIŞEN B., DİLEK TEPE H., et al.
-
2020 - 2022 Gelişmiş Tekniklerle Toprak ve Sulama Sularındaki Kimyasal ve Mineral İçeriğinin İncelenmesi ve Çilek, Zeytin Gibi Ürünlere Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Karaca Ç., Dilek Tepe H., Sert S., Koçak S., Bardak F. (Yürütücü)
-
2016 - 2018 Farklı Işık Altında Polimerik Malzemelerin Davranışlarının Diferansiyel Taramalı Kalorimetre DSC ile İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Katı M. İ., Cittan M., Sert S., Eskici M., Yalamaç E., Gültekin S., et al.
-
2014 - 2016 Manisa'daki Tarımsal Bitkilerin Etken Maddelerinin Karakterizasyonu ve Tarım Ürünlerindeki Sağlığa Zararlı Kimyasalları Ölçmenin Standardizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ATMACA İLHAN H., KOÇAK S., DURMUŞ H., DİLEK TEPE H., KARACA Ç., SERT S., et al.
-
2014 - 2016 Manisa?Daki Tarımsal Bitkilerin Etken Maddelerinin Karakterizasyonu Ve Tarım Ürünlerindeki Sağlığa Zararlı Kimyasalları Ölçmenin Standardizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Dilek Tepe H., Uzunoğlu S., Karaca Ç., Cittan M., Atmaca İlhan H., Koçak S., et al.
-
2013 - 2015 Bor Stresine Maruz Kalmış Buğday Bitkisine Eksojen Nitrik Oksit İlavesinin Fizyolojik Etkilerinin İncelenmesi
-
2008 - 2008 Tuz Stresi Altındaki Yeşil Ve Kırmızı Mercimek Bitkisinde Bazı Fizyolojik Ve Enzimatik Parametreler Üzerine Farklı Konsantrasyonlarda İlave Edilen Kalsiyum Ve Borun Etkisinin İncelenmesi Ve Karşılaştırılması.