Desteklenen Projeler
-
2018 - 2021 Endüstriyel Turizm Kapsamında Ana Tüketicilerden Olan Y Kuşağının Satın Alma Karar Sürecine Yönelik Bir Ölçek Geliştirme Çalışması
-
2017 - 2019 Restoran değerlendirme sistemlerinin tüketiciler ve işletmeler açısından turizme katkıları: Bağımsız restoran değerlendirme sistemi (TABAND) geliştirilmesi
-
2015 - 2018 Kampüs Rehberliği Hizmetlerinde Kalite Geliştirme ve Farklı Ziyaretçilere Verilen Rehberlik Hizmetlerinin Kalitesinin Ölçümü, Proje No: 1505E450
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
DEMİRAL G. N., COŞKUN İ. O., DÜZ B., GÜNAY AKTAŞ S., YILMAZ A., KALYONCU M., et al.
-
2015 - 2017 Turizm Fakültesi Öğretim Programlarının Değerlendirilmesi: Anadolu Üniversitesi Örneği, Proje No: 1506E542