Desteklenen Projeler
-
2023 - 2025 Sudaki Mikroplastiklerin Boyutsal Dağılımının Görüntülenmesi ve Tutulumları İçin Doğal ve Modifiye Adsorbanların Kullanımı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Akca C., Atmaca İlhan H., Bardak F., Karaca Ç., Katı M. İ., Aslışen B., et al.
-
2021 - 2022 Farklı Çay Türlerinde (Moringa, Adaçayı, Yeşil Çay) Antioksidan Aktivite, Fitokimyasal ve Amino Asit İçeriklerinin Farklı Ekstraksiyon Yöntemleri Kullanılarak Karşılaştırılması.
-
2018 - 2021 Tavuk Etinde Bazı Antibiyotik Kalıntılarının Hplc-Uv Metodu İle Tayinleri.
-
2016 - 2018 Farklı Işık Altında Polimerik Malzemelerin Davranışlarının Diferansiyel Taramalı Kalorimetre DSC ile İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Katı M. İ., Cittan M., Sert S., Eskici M., Yalamaç E., Gültekin S., et al.