BÖLÜM V.12. VANİLYA -KISIM V. BAHARAT ÇEŞİTLERİ VE DETAYLI İNCELEMELERİ Özlem Tokuşoğlu


TOKUŞOĞLU Ö., GÜLER A.

GIDA BİLİMLERİNDE BAHARATLAR : Kimyası, Nutrasötik Farmasötik Kalite ve Teknolojisi , TOKUŞOĞLU ÖZLEM, Editör, SİDAS Yayıncılık, Cankaya, İzmir., İzmir, ss.308-317, 2024

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2024
  • Yayınevi: SİDAS Yayıncılık, Cankaya, İzmir.
  • Basıldığı Şehir: İzmir
  • Sayfa Sayıları: ss.308-317
  • Editörler: TOKUŞOĞLU ÖZLEM, Editör
  • Manisa Celal Bayar Üniversitesi Adresli: Evet