BÖLÜM V.2. KIRMIZI BİBER ve ACI BİBER - (KISIM V. BAHARAT ÇEŞİTLERİ VE DETAYLI İNCELEMELERİ)


TOKUŞOĞLU Ö.

GIDA BİLİMLERİNDE BAHARATLAR: Kimyası, Nutrasötik Farmasötik Kalite ve Teknolojisi , TOKUŞOĞLU ÖZLEM, Editör, Sidas Yayincilik, Cankaya, Izmir, İzmir, ss.123-136, 2024

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2024
  • Yayınevi: Sidas Yayincilik, Cankaya, Izmir
  • Basıldığı Şehir: İzmir
  • Sayfa Sayıları: ss.123-136
  • Editörler: TOKUŞOĞLU ÖZLEM, Editör
  • Manisa Celal Bayar Üniversitesi Adresli: Evet