BÖLÜM II.1. BAHARATLARIN TARİHÇESİ - (KISIM II. BAHARATLARIN TARİHÇESİ, ÜRETİM ve SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK)


TOKUŞOĞLU Ö.

KİTAP .``GIDA BİLİMLERİNDE BAHARATLAR: Kimyası, Nutrasötik Farmasötik Kalite ve Teknolojisi``. Kitap Editör: Prof.Dr. Özlem Tokuşoğlu, TOKUŞOĞLU ÖZLEM, Editör, SİDAS Yayıncılık, Çankaya, İzmir., İzmir, ss.16-25, 2024

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2024
  • Yayınevi: SİDAS Yayıncılık, Çankaya, İzmir.
  • Basıldığı Şehir: İzmir
  • Sayfa Sayıları: ss.16-25
  • Editörler: TOKUŞOĞLU ÖZLEM, Editör
  • Manisa Celal Bayar Üniversitesi Adresli: Evet