BÖLÜM 3. Kızartma İşlemi Sırasında ve Sonrasında Yağda, Üründe Meydana Gelen Değişmeler.


TOKUŞOĞLU Ö.

KIZARTMALIK YAĞLAR BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ ,DORA YAYINCILIK LTD.ŞTİ., 201 sh. ISBN: 9789752447141 1.Baskı, Özlem Tokuşoğlu, Editör, DORA YAYINCILIK LTD.ŞTİ., 201 sh. ISBN: 9789752447141, Bursa, ss.21-31, 2017

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2017
  • Yayınevi: DORA YAYINCILIK LTD.ŞTİ., 201 sh. ISBN: 9789752447141
  • Basıldığı Şehir: Bursa
  • Sayfa Sayıları: ss.21-31
  • Editörler: Özlem Tokuşoğlu, Editör
  • Manisa Celal Bayar Üniversitesi Adresli: Evet