Manisa Celal Bayar Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Bilimsel Veri Paylaşımı
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Sürülebilir çikolata üretiminde hayvansa...
Sürülebilir çikolata üretiminde hayvansal süt tozu ikamesi olarak yer elması ve soya sütü tozu kullanımının ürünün kalite ve mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkisinin belirlenmesi
AYDAR A. Y.
,
Sarı S.
,
Suvak G.(Yürütücü)
TÜBİTAK Projesi, 2022 - 2023
Proje Türü:
TÜBİTAK Projesi
Başlama Tarihi:
Mayıs 2022
Bitiş Tarihi:
Mart 2023