Ülkemizde Sıklıkla Tüketilen Bazı Gıda ve İçeceklerin Muhafazasında İnovatif Yöntem Olarak Ultrases Ultrasound Teknolojisinin Kullanımı Biyoaktif Fenolik Antioksidanlar Biyoaktif Lipidler Fizikokimyasal Mikrobiyal Enzimatik Kalite ve Raf Ömrü Üzerine Etkilerin İzlenmesiThe Using of Ultrasound as Innovative Method for Preservation of Mostly Consumed Some Food and Beverages in Our Country The Monitoring of Effects on Bioactive Phenolic Antioxidants Bioactive Lipids Physicochemical Microbial and Enzymatical Quality and Shelf Life Research Fund Project Project No 2014 008
TOKUŞOĞLU Ö. (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2014 - 2015
-
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
-
Başlama Tarihi:
Ocak 2014
-
Bitiş Tarihi:
Eylül 2015