Manisa Celal Bayar Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Bilimsel Veri Paylaşımı
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Nar Suyu Üretim Atıklarının Antioksidan ...
Nar Suyu Üretim Atıklarının Antioksidan Kaynağı Gıda Takviyesi Üretiminde Değerlendirilmesi
SAVLAK N.
(Yürütücü),
Kahraman G.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2022 - Devam Ediyor
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başlama Tarihi:
Ocak 2022
Bitiş Tarihi:
Devam ediyor