Manisa Celal Bayar Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Bilimsel Veri Paylaşımı
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Et Ürünleri Üretiminde Güncel Stratejile...
Et Ürünleri Üretiminde Güncel Stratejiler: Sağlıklı Yağ Kombinasyonlarının Jel Emülsiyon ve Çoklu Emülsiyon Formunda Isıl işlem Görmüş Sucuk ve Sosis Formülasyonlarına Taşınması
ÇAĞINDI Ö.
,
TOLDRA F.
,
ÖZTÜRK KERİMOĞLU B.(Yürütücü)
2017 - 2019
Başlama Tarihi:
Mart 2017
Bitiş Tarihi:
Haziran 2019