Atıf Formatları
Uşak İlinde Satışa Sunulan Çiğ ve Pişmiş Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitelerinin İncelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. DİKİCİ Et Al. , "Uşak İlinde Satışa Sunulan Çiğ ve Pişmiş Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitelerinin İncelenmesi," 8th National / 2nd International Veterinary Food Hygiene Congress , pp.154-155, 2019

DİKİCİ, A. Et Al. 2019. Uşak İlinde Satışa Sunulan Çiğ ve Pişmiş Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitelerinin İncelenmesi. 8th National / 2nd International Veterinary Food Hygiene Congress , 154-155.

DİKİCİ, A., Kemah, A., Tosuncuk, Ö., & BOZATLI, S. B., (2019). Uşak İlinde Satışa Sunulan Çiğ ve Pişmiş Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitelerinin İncelenmesi . 8th National / 2nd International Veterinary Food Hygiene Congress (pp.154-155).

DİKİCİ, ABDULLAH Et Al. "Uşak İlinde Satışa Sunulan Çiğ ve Pişmiş Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitelerinin İncelenmesi," 8th National / 2nd International Veterinary Food Hygiene Congress, 2019

DİKİCİ, ABDULLAH Et Al. "Uşak İlinde Satışa Sunulan Çiğ ve Pişmiş Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitelerinin İncelenmesi." 8th National / 2nd International Veterinary Food Hygiene Congress , pp.154-155, 2019

DİKİCİ, A. Et Al. (2019) . "Uşak İlinde Satışa Sunulan Çiğ ve Pişmiş Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitelerinin İncelenmesi." 8th National / 2nd International Veterinary Food Hygiene Congress , pp.154-155.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ABDULLAH DİKİCİ Et Al. }, title={Uşak İlinde Satışa Sunulan Çiğ ve Pişmiş Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitelerinin İncelenmesi}, congress name={8th National / 2nd International Veterinary Food Hygiene Congress}, city={}, country={}, year={2019}, pages={154-155} }