Atıf Formatları
İnsan Tüketimine Sunulan Balık ve Balıkçılık Ürünlerinde Hareketli Aeromonas ların Kültürel ve Moleküler PCR Yöntemler ile Teşhisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. OCAK Et Al. , "İnsan Tüketimine Sunulan Balık ve Balıkçılık Ürünlerinde Hareketli Aeromonas ların Kültürel ve Moleküler PCR Yöntemler ile Teşhisi," Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi , 2016

OCAK, F. Et Al. 2016. İnsan Tüketimine Sunulan Balık ve Balıkçılık Ürünlerinde Hareketli Aeromonas ların Kültürel ve Moleküler PCR Yöntemler ile Teşhisi. Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi .

OCAK, F., TUĞRUL, B., & Türk, N., (2016). İnsan Tüketimine Sunulan Balık ve Balıkçılık Ürünlerinde Hareketli Aeromonas ların Kültürel ve Moleküler PCR Yöntemler ile Teşhisi . Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi

OCAK, FULYA, BERRİN TUĞRUL, And Necla Türk. "İnsan Tüketimine Sunulan Balık ve Balıkçılık Ürünlerinde Hareketli Aeromonas ların Kültürel ve Moleküler PCR Yöntemler ile Teşhisi," Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 2016

OCAK, FULYA O. Et Al. "İnsan Tüketimine Sunulan Balık ve Balıkçılık Ürünlerinde Hareketli Aeromonas ların Kültürel ve Moleküler PCR Yöntemler ile Teşhisi." Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi , 2016

OCAK, F. TUĞRUL, B. And Türk, N. (2016) . "İnsan Tüketimine Sunulan Balık ve Balıkçılık Ürünlerinde Hareketli Aeromonas ların Kültürel ve Moleküler PCR Yöntemler ile Teşhisi." Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi .

@conferencepaper{conferencepaper, author={FULYA OCAK BÜYÜKAKINCI Et Al. }, title={İnsan Tüketimine Sunulan Balık ve Balıkçılık Ürünlerinde Hareketli Aeromonas ların Kültürel ve Moleküler PCR Yöntemler ile Teşhisi}, congress name={Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi}, city={}, country={}, year={2016}}