E. ŞAKALAR Et Al. , "Moleküler tabanlı yaklaşım ile ışınlanmış baharatların tespiti," 5.Food Safety Congress , İstanbul, Turkey, pp.152, 2015
ŞAKALAR, E. Et Al. 2015. Moleküler tabanlı yaklaşım ile ışınlanmış baharatların tespiti. 5.Food Safety Congress , (İstanbul, Turkey), 152.
ŞAKALAR, E., AKAR, E., ATAŞOĞLU, C., ÖZÇIRAK, Ş., & ZELİHA, Ş., (2015). Moleküler tabanlı yaklaşım ile ışınlanmış baharatların tespiti . 5.Food Safety Congress (pp.152). İstanbul, Turkey
ŞAKALAR, ERGÜN Et Al. "Moleküler tabanlı yaklaşım ile ışınlanmış baharatların tespiti," 5.Food Safety Congress, İstanbul, Turkey, 2015
ŞAKALAR, ERGÜN Et Al. "Moleküler tabanlı yaklaşım ile ışınlanmış baharatların tespiti." 5.Food Safety Congress , İstanbul, Turkey, pp.152, 2015
ŞAKALAR, E. Et Al. (2015) . "Moleküler tabanlı yaklaşım ile ışınlanmış baharatların tespiti." 5.Food Safety Congress , İstanbul, Turkey, p.152.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ERGÜN ŞAKALAR Et Al. }, title={Moleküler tabanlı yaklaşım ile ışınlanmış baharatların tespiti}, congress name={5.Food Safety Congress}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2015}, pages={152} }