Atıf Formatları
Moleküler tabanlı yaklaşım ile ışınlanmış baharatların tespiti
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. ŞAKALAR Et Al. , "Moleküler tabanlı yaklaşım ile ışınlanmış baharatların tespiti," 5.Food Safety Congress , İstanbul, Turkey, pp.152, 2015

ŞAKALAR, E. Et Al. 2015. Moleküler tabanlı yaklaşım ile ışınlanmış baharatların tespiti. 5.Food Safety Congress , (İstanbul, Turkey), 152.

ŞAKALAR, E., AKAR, E., ATAŞOĞLU, C., ÖZÇIRAK, Ş., & ZELİHA, Ş., (2015). Moleküler tabanlı yaklaşım ile ışınlanmış baharatların tespiti . 5.Food Safety Congress (pp.152). İstanbul, Turkey

ŞAKALAR, ERGÜN Et Al. "Moleküler tabanlı yaklaşım ile ışınlanmış baharatların tespiti," 5.Food Safety Congress, İstanbul, Turkey, 2015

ŞAKALAR, ERGÜN Et Al. "Moleküler tabanlı yaklaşım ile ışınlanmış baharatların tespiti." 5.Food Safety Congress , İstanbul, Turkey, pp.152, 2015

ŞAKALAR, E. Et Al. (2015) . "Moleküler tabanlı yaklaşım ile ışınlanmış baharatların tespiti." 5.Food Safety Congress , İstanbul, Turkey, p.152.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ERGÜN ŞAKALAR Et Al. }, title={Moleküler tabanlı yaklaşım ile ışınlanmış baharatların tespiti}, congress name={5.Food Safety Congress}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2015}, pages={152} }