Atıf Formatları
Geleneksel Türk Köftelerinde Escherichia coli O157:H7’nin Termal İnaktivasyonu
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. DİKİCİ Et Al. , "Geleneksel Türk Köftelerinde Escherichia coli O157:H7’nin Termal İnaktivasyonu," 8. National / 2. International Veterinary Food Hygiene Congres , pp.93-94, 2019

DİKİCİ, A. Et Al. 2019. Geleneksel Türk Köftelerinde Escherichia coli O157:H7’nin Termal İnaktivasyonu. 8. National / 2. International Veterinary Food Hygiene Congres , 93-94.

DİKİCİ, A., Tosuncuk, Ö., & BOZATLI, S. B., (2019). Geleneksel Türk Köftelerinde Escherichia coli O157:H7’nin Termal İnaktivasyonu . 8. National / 2. International Veterinary Food Hygiene Congres (pp.93-94).

DİKİCİ, ABDULLAH, Özge Tosuncuk, And SÜMEYYE BETÜL BOZATLI. "Geleneksel Türk Köftelerinde Escherichia coli O157:H7’nin Termal İnaktivasyonu," 8. National / 2. International Veterinary Food Hygiene Congres, 2019

DİKİCİ, ABDULLAH Et Al. "Geleneksel Türk Köftelerinde Escherichia coli O157:H7’nin Termal İnaktivasyonu." 8. National / 2. International Veterinary Food Hygiene Congres , pp.93-94, 2019

DİKİCİ, A. Tosuncuk, Ö. And BOZATLI, S. B. (2019) . "Geleneksel Türk Köftelerinde Escherichia coli O157:H7’nin Termal İnaktivasyonu." 8. National / 2. International Veterinary Food Hygiene Congres , pp.93-94.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ABDULLAH DİKİCİ Et Al. }, title={Geleneksel Türk Köftelerinde Escherichia coli O157:H7’nin Termal İnaktivasyonu}, congress name={8. National / 2. International Veterinary Food Hygiene Congres}, city={}, country={}, year={2019}, pages={93-94} }