M. UYARCAN Et Al. , "Sürdürülebilirlik, Sağlık ve Beslenmede Yeni Bir Trend: Bitki Bazlı Et Alternatifleri," In Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar , İzmir: Sidas Medya Ltd. Şti., 2022, pp.119-127.
UYARCAN, M. Et Al. Sürdürülebilirlik, Sağlık ve Beslenmede Yeni Bir Trend: Bitki Bazlı Et Alternatifleri. 2022. In Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar , Sidas Medya Ltd. Şti., İzmir, 119-127.
UYARCAN, M., SÖBELİ, C., KAYAARDI, S., & YILDIZ, D., (2022). Sürdürülebilirlik, Sağlık ve Beslenmede Yeni Bir Trend: Bitki Bazlı Et Alternatifleri. Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar (pp.119-127), İzmir: Sidas Medya Ltd. Şti..
UYARCAN, MÜGE Et Al. "Sürdürülebilirlik, Sağlık ve Beslenmede Yeni Bir Trend: Bitki Bazlı Et Alternatifleri." In Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar , 119-127. İzmir: Sidas Medya Ltd. Şti., 2022
UYARCAN, MÜGE Et Al. "Sürdürülebilirlik, Sağlık ve Beslenmede Yeni Bir Trend: Bitki Bazlı Et Alternatifleri." Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar , Sidas Medya Ltd. Şti., 2022, pp.119-127.
UYARCAN, M. Et Al. (2022) "Sürdürülebilirlik, Sağlık ve Beslenmede Yeni Bir Trend: Bitki Bazlı Et Alternatifleri", Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar . İzmir: Sidas Medya Ltd. Şti..
@bookchapter{bookchapter, author ={MÜGE UYARCAN Et Al. }, chaptertitle={Sürdürülebilirlik, Sağlık ve Beslenmede Yeni Bir Trend: Bitki Bazlı Et Alternatifleri}, booktitle={ Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar}, publisher={Sidas Medya Ltd. Şti.}, city={İzmir},year={2022} }