Atıf Formatları
Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Eriştelerin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. SAVLAK And E. KÖSE, "Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Eriştelerin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi," 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.275, 2007

SAVLAK, N. And KÖSE, E. 2007. Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Eriştelerin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi. 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 275.

SAVLAK, N., & KÖSE, E., (2007). Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Eriştelerin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi . 5. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.275). Ankara, Turkey

SAVLAK, NAZLI, And ERGÜN KÖSE. "Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Eriştelerin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi," 5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2007

SAVLAK, NAZLI And KÖSE, ERGÜN. "Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Eriştelerin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi." 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.275, 2007

SAVLAK, N. And KÖSE, E. (2007) . "Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Eriştelerin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi." 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, p.275.

@conferencepaper{conferencepaper, author={NAZLI SAVLAK And author={ERGÜN KÖSE}, title={Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Eriştelerin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi}, congress name={5. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2007}, pages={275} }