N. SAVLAK And E. KÖSE, "Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Eriştelerin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi," 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.275, 2007
SAVLAK, N. And KÖSE, E. 2007. Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Eriştelerin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi. 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 275.
SAVLAK, N., & KÖSE, E., (2007). Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Eriştelerin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi . 5. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.275). Ankara, Turkey
SAVLAK, NAZLI, And ERGÜN KÖSE. "Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Eriştelerin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi," 5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2007
SAVLAK, NAZLI And KÖSE, ERGÜN. "Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Eriştelerin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi." 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.275, 2007
SAVLAK, N. And KÖSE, E. (2007) . "Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Eriştelerin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi." 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, p.275.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NAZLI SAVLAK And author={ERGÜN KÖSE}, title={Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Eriştelerin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi}, congress name={5. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2007}, pages={275} }