Atıf Formatları
Mühendislik, Fen ve Sağlık Bilimleri’nde AR-GE ve İnovasyon Çalışmaları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

P. ÖZKAYA Et Al. , "Gıdaların Kalite ve Güvenilirliğinin Değerlendirilmesinde Biyosensörler," In Mühendislik, Fen ve Sağlık Bilimleri’nde AR-GE ve İnovasyon Çalışmaları , İzmir: Sidas, 2024, pp.523-533.

ÖZKAYA, P. Et Al. Gıdaların Kalite ve Güvenilirliğinin Değerlendirilmesinde Biyosensörler. 2024. In Mühendislik, Fen ve Sağlık Bilimleri’nde AR-GE ve İnovasyon Çalışmaları , Sidas, İzmir, 523-533.

ÖZKAYA, P., DAĞBAĞLI, S., & KARA, P., (2024). Gıdaların Kalite ve Güvenilirliğinin Değerlendirilmesinde Biyosensörler. Mühendislik, Fen ve Sağlık Bilimleri’nde AR-GE ve İnovasyon Çalışmaları (pp.523-533), İzmir: Sidas.

ÖZKAYA, PELİN, SEVAL DAĞBAĞLI, And PINAR KARA. "Gıdaların Kalite ve Güvenilirliğinin Değerlendirilmesinde Biyosensörler." In Mühendislik, Fen ve Sağlık Bilimleri’nde AR-GE ve İnovasyon Çalışmaları , 523-533. İzmir: Sidas, 2024

ÖZKAYA, PELİN Et Al. "Gıdaların Kalite ve Güvenilirliğinin Değerlendirilmesinde Biyosensörler." Mühendislik, Fen ve Sağlık Bilimleri’nde AR-GE ve İnovasyon Çalışmaları , Sidas, 2024, pp.523-533.

ÖZKAYA, P. DAĞBAĞLI, S. And KARA, P. (2024) "Gıdaların Kalite ve Güvenilirliğinin Değerlendirilmesinde Biyosensörler", Mühendislik, Fen ve Sağlık Bilimleri’nde AR-GE ve İnovasyon Çalışmaları . İzmir: Sidas.

@bookchapter{bookchapter, author ={PELİN ÖZKAYA Et Al. }, chaptertitle={Gıdaların Kalite ve Güvenilirliğinin Değerlendirilmesinde Biyosensörler}, booktitle={ Mühendislik, Fen ve Sağlık Bilimleri’nde AR-GE ve İnovasyon Çalışmaları}, publisher={Sidas}, city={İzmir},year={2024} }