Atıf Formatları
Probiyotik Et Starter Kültürlerinin Türk Sucuğunun Mikrobiyolojik Kalitesine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. KAYAARDI Et Al. , "Probiyotik Et Starter Kültürlerinin Türk Sucuğunun Mikrobiyolojik Kalitesine Etkisi," The 1st International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus” , Tekirdağ, Turkey, pp.78-80, 2010

KAYAARDI, S. Et Al. 2010. Probiyotik Et Starter Kültürlerinin Türk Sucuğunun Mikrobiyolojik Kalitesine Etkisi. The 1st International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus” , (Tekirdağ, Turkey), 78-80.

KAYAARDI, S., KARAGÖZLÜ, N., & KARACA DEMİRCİOĞLU, S., (2010). Probiyotik Et Starter Kültürlerinin Türk Sucuğunun Mikrobiyolojik Kalitesine Etkisi . The 1st International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus” (pp.78-80). Tekirdağ, Turkey

KAYAARDI, SEMRA, NURAL KARAGÖZLÜ, And SİBEL KARACA DEMİRCİOĞLU. "Probiyotik Et Starter Kültürlerinin Türk Sucuğunun Mikrobiyolojik Kalitesine Etkisi," The 1st International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Tekirdağ, Turkey, 2010

KAYAARDI, SEMRA Et Al. "Probiyotik Et Starter Kültürlerinin Türk Sucuğunun Mikrobiyolojik Kalitesine Etkisi." The 1st International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus” , Tekirdağ, Turkey, pp.78-80, 2010

KAYAARDI, S. KARAGÖZLÜ, N. And KARACA DEMİRCİOĞLU, S. (2010) . "Probiyotik Et Starter Kültürlerinin Türk Sucuğunun Mikrobiyolojik Kalitesine Etkisi." The 1st International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus” , Tekirdağ, Turkey, pp.78-80.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SEMRA KAYAARDI Et Al. }, title={Probiyotik Et Starter Kültürlerinin Türk Sucuğunun Mikrobiyolojik Kalitesine Etkisi}, congress name={The 1st International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2010}, pages={78-80} }