Atıf Formatları
Doğal Fermente Sucukların Mikroflorasının Moleküler Metodlarla Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. KAYAARDI Et Al. , "Doğal Fermente Sucukların Mikroflorasının Moleküler Metodlarla Belirlenmesi," I. Et Ürünleri “Sucuk” Çalıştayı , Aydın, Turkey, 2010

KAYAARDI, S. Et Al. 2010. Doğal Fermente Sucukların Mikroflorasının Moleküler Metodlarla Belirlenmesi. I. Et Ürünleri “Sucuk” Çalıştayı , (Aydın, Turkey).

KAYAARDI, S., AKKARA, M., & ZENGİN, C., (2010). Doğal Fermente Sucukların Mikroflorasının Moleküler Metodlarla Belirlenmesi . I. Et Ürünleri “Sucuk” Çalıştayı, Aydın, Turkey

KAYAARDI, SEMRA, MÜGE AKKARA, And CEYDA SÖBELİ. "Doğal Fermente Sucukların Mikroflorasının Moleküler Metodlarla Belirlenmesi," I. Et Ürünleri “Sucuk” Çalıştayı, Aydın, Turkey, 2010

KAYAARDI, SEMRA Et Al. "Doğal Fermente Sucukların Mikroflorasının Moleküler Metodlarla Belirlenmesi." I. Et Ürünleri “Sucuk” Çalıştayı , Aydın, Turkey, 2010

KAYAARDI, S. AKKARA, M. And ZENGİN, C. (2010) . "Doğal Fermente Sucukların Mikroflorasının Moleküler Metodlarla Belirlenmesi." I. Et Ürünleri “Sucuk” Çalıştayı , Aydın, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SEMRA KAYAARDI Et Al. }, title={Doğal Fermente Sucukların Mikroflorasının Moleküler Metodlarla Belirlenmesi}, congress name={I. Et Ürünleri “Sucuk” Çalıştayı}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2010}}