Atıf Formatları
Geleneksel Fermente Sucuk Üretiminde Kefir Kullanımının Ürün Kalitesine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. UYARCAN Et Al. , "Geleneksel Fermente Sucuk Üretiminde Kefir Kullanımının Ürün Kalitesine Etkisi," IV. Et Ürünleri Çalıştayı , Turkey, 2020

UYARCAN, M. Et Al. 2020. Geleneksel Fermente Sucuk Üretiminde Kefir Kullanımının Ürün Kalitesine Etkisi. IV. Et Ürünleri Çalıştayı , (Turkey).

UYARCAN, M., SÖBELİ, C., AKPINAR, A., & KAYAARDI, S., (2020). Geleneksel Fermente Sucuk Üretiminde Kefir Kullanımının Ürün Kalitesine Etkisi . IV. Et Ürünleri Çalıştayı, Turkey

UYARCAN, MÜGE Et Al. "Geleneksel Fermente Sucuk Üretiminde Kefir Kullanımının Ürün Kalitesine Etkisi," IV. Et Ürünleri Çalıştayı, Turkey, 2020

UYARCAN, MÜGE Et Al. "Geleneksel Fermente Sucuk Üretiminde Kefir Kullanımının Ürün Kalitesine Etkisi." IV. Et Ürünleri Çalıştayı , Turkey, 2020

UYARCAN, M. Et Al. (2020) . "Geleneksel Fermente Sucuk Üretiminde Kefir Kullanımının Ürün Kalitesine Etkisi." IV. Et Ürünleri Çalıştayı , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MÜGE UYARCAN Et Al. }, title={Geleneksel Fermente Sucuk Üretiminde Kefir Kullanımının Ürün Kalitesine Etkisi}, congress name={IV. Et Ürünleri Çalıştayı}, city={}, country={Turkey}, year={2020}}