Atıf Formatları
The volatile compounds, free fatty acid composition and microbiological properties of sepet cheese packaged with different modified atmosphere conditions Farklı modifiye atmosfer koşulları ıle paketlenen sepet peynirinin aroma bileşenleri, serbest yağ asitleri kompozisyonu ve mikrobiyolojik özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. AKPINAR Et Al. , "The volatile compounds, free fatty acid composition and microbiological properties of sepet cheese packaged with different modified atmosphere conditions Farklı modifiye atmosfer koşulları ıle paketlenen sepet peynirinin aroma bileşenleri, serbest yağ asitleri kompozisyonu ve mikrobiyolojik özellikleri," Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.23, no.1, pp.123-129, 2017

AKPINAR, A. Et Al. 2017. The volatile compounds, free fatty acid composition and microbiological properties of sepet cheese packaged with different modified atmosphere conditions Farklı modifiye atmosfer koşulları ıle paketlenen sepet peynirinin aroma bileşenleri, serbest yağ asitleri kompozisyonu ve mikrobiyolojik özellikleri. Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.23, no.1 , 123-129.

AKPINAR, A., YERLİKAYA, O., Kinik, Ö., Kahraman, C., Korel, F., & UYSAL, H., (2017). The volatile compounds, free fatty acid composition and microbiological properties of sepet cheese packaged with different modified atmosphere conditions Farklı modifiye atmosfer koşulları ıle paketlenen sepet peynirinin aroma bileşenleri, serbest yağ asitleri kompozisyonu ve mikrobiyolojik özellikleri. Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.23, no.1, 123-129.

AKPINAR, ASLI Et Al. "The volatile compounds, free fatty acid composition and microbiological properties of sepet cheese packaged with different modified atmosphere conditions Farklı modifiye atmosfer koşulları ıle paketlenen sepet peynirinin aroma bileşenleri, serbest yağ asitleri kompozisyonu ve mikrobiyolojik özellikleri," Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.23, no.1, 123-129, 2017

AKPINAR, ASLI Et Al. "The volatile compounds, free fatty acid composition and microbiological properties of sepet cheese packaged with different modified atmosphere conditions Farklı modifiye atmosfer koşulları ıle paketlenen sepet peynirinin aroma bileşenleri, serbest yağ asitleri kompozisyonu ve mikrobiyolojik özellikleri." Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.23, no.1, pp.123-129, 2017

AKPINAR, A. Et Al. (2017) . "The volatile compounds, free fatty acid composition and microbiological properties of sepet cheese packaged with different modified atmosphere conditions Farklı modifiye atmosfer koşulları ıle paketlenen sepet peynirinin aroma bileşenleri, serbest yağ asitleri kompozisyonu ve mikrobiyolojik özellikleri." Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.23, no.1, pp.123-129.

@article{article, author={ASLI AKPINAR Et Al. }, title={The volatile compounds, free fatty acid composition and microbiological properties of sepet cheese packaged with different modified atmosphere conditions Farklı modifiye atmosfer koşulları ıle paketlenen sepet peynirinin aroma bileşenleri, serbest yağ asitleri kompozisyonu ve mikrobiyolojik özellikleri}, journal={Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi}, year=2017, pages={123-129} }