T. AYDEMİR Et Al. , "Tavuk Karaciğerinden Saflaştırılan Katalazın pH Sıcaklık ve Depolama Stabilitelerinin İncelenmesi," Serbest Radikaller ve Antioksidanlar Araştırma Derneği III. Ulusal Kongresi , Turkey, 2003
AYDEMİR, T. Et Al. 2003. Tavuk Karaciğerinden Saflaştırılan Katalazın pH Sıcaklık ve Depolama Stabilitelerinin İncelenmesi. Serbest Radikaller ve Antioksidanlar Araştırma Derneği III. Ulusal Kongresi , (Turkey).
AYDEMİR, T., Kuru, K., & ÇINAR, S., (2003). Tavuk Karaciğerinden Saflaştırılan Katalazın pH Sıcaklık ve Depolama Stabilitelerinin İncelenmesi . Serbest Radikaller ve Antioksidanlar Araştırma Derneği III. Ulusal Kongresi, Turkey
AYDEMİR, TÜLİN, Kevser Kuru, And SEDA ÇINAR. "Tavuk Karaciğerinden Saflaştırılan Katalazın pH Sıcaklık ve Depolama Stabilitelerinin İncelenmesi," Serbest Radikaller ve Antioksidanlar Araştırma Derneği III. Ulusal Kongresi, Turkey, 2003
AYDEMİR, TÜLİN Et Al. "Tavuk Karaciğerinden Saflaştırılan Katalazın pH Sıcaklık ve Depolama Stabilitelerinin İncelenmesi." Serbest Radikaller ve Antioksidanlar Araştırma Derneği III. Ulusal Kongresi , Turkey, 2003
AYDEMİR, T. Kuru, K. And ÇINAR, S. (2003) . "Tavuk Karaciğerinden Saflaştırılan Katalazın pH Sıcaklık ve Depolama Stabilitelerinin İncelenmesi." Serbest Radikaller ve Antioksidanlar Araştırma Derneği III. Ulusal Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TÜLİN AYDEMİR Et Al. }, title={Tavuk Karaciğerinden Saflaştırılan Katalazın pH Sıcaklık ve Depolama Stabilitelerinin İncelenmesi}, congress name={Serbest Radikaller ve Antioksidanlar Araştırma Derneği III. Ulusal Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2003}}