Atıf Formatları
Manisa İli Geleneksel Mesir Macunu Baharatlarının Sucuğun Duyusal ve Tekstürel Özelliklerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. KAYAARDI Et Al. , "Manisa İli Geleneksel Mesir Macunu Baharatlarının Sucuğun Duyusal ve Tekstürel Özelliklerine Etkisi," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.359, 2012

KAYAARDI, S. Et Al. 2012. Manisa İli Geleneksel Mesir Macunu Baharatlarının Sucuğun Duyusal ve Tekstürel Özelliklerine Etkisi. III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Konya, Turkey), 359.

KAYAARDI, S., SÖBELİ, C., & UYARCAN, M., (2012). Manisa İli Geleneksel Mesir Macunu Baharatlarının Sucuğun Duyusal ve Tekstürel Özelliklerine Etkisi . III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.359). Konya, Turkey

KAYAARDI, SEMRA, CEYDA SÖBELİ, And MÜGE UYARCAN. "Manisa İli Geleneksel Mesir Macunu Baharatlarının Sucuğun Duyusal ve Tekstürel Özelliklerine Etkisi," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 2012

KAYAARDI, SEMRA Et Al. "Manisa İli Geleneksel Mesir Macunu Baharatlarının Sucuğun Duyusal ve Tekstürel Özelliklerine Etkisi." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.359, 2012

KAYAARDI, S. SÖBELİ, C. And UYARCAN, M. (2012) . "Manisa İli Geleneksel Mesir Macunu Baharatlarının Sucuğun Duyusal ve Tekstürel Özelliklerine Etkisi." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, p.359.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SEMRA KAYAARDI Et Al. }, title={Manisa İli Geleneksel Mesir Macunu Baharatlarının Sucuğun Duyusal ve Tekstürel Özelliklerine Etkisi}, congress name={III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}, pages={359} }