C. SÖBELİ, "Hazır Yemek Sektöründe Atık Yönetimi ve Sürdürülebilirlik Yaklaşımları," In Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar , Sidas Medya Ltd. Şti., 2022, pp.279-286.
SÖBELİ, C. Hazır Yemek Sektöründe Atık Yönetimi ve Sürdürülebilirlik Yaklaşımları. 2022. In Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar , Sidas Medya Ltd. Şti., 279-286.
SÖBELİ, C., (2022). Hazır Yemek Sektöründe Atık Yönetimi ve Sürdürülebilirlik Yaklaşımları. Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar (pp.279-286), Sidas Medya Ltd. Şti..
SÖBELİ, CEYDA. "Hazır Yemek Sektöründe Atık Yönetimi ve Sürdürülebilirlik Yaklaşımları." In Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar , 279-286. Sidas Medya Ltd. Şti., 2022
SÖBELİ, CEYDA. "Hazır Yemek Sektöründe Atık Yönetimi ve Sürdürülebilirlik Yaklaşımları." Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar , Sidas Medya Ltd. Şti., 2022, pp.279-286.
SÖBELİ, C. (2022) "Hazır Yemek Sektöründe Atık Yönetimi ve Sürdürülebilirlik Yaklaşımları", Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar . Sidas Medya Ltd. Şti..
@bookchapter{bookchapter, author ={CEYDA SÖBELİ}, chaptertitle={Hazır Yemek Sektöründe Atık Yönetimi ve Sürdürülebilirlik Yaklaşımları}, booktitle={ Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar}, publisher={Sidas Medya Ltd. Şti.}, city={},year={2022} }