S. KAYAARDI Et Al. , "Geleneksel Fermente Gıdalarda Gıda Güvenliği Riskleri," 1. Uluslararası Türk Dünyası Tarım ve Gıda Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.65, 2019
KAYAARDI, S. Et Al. 2019. Geleneksel Fermente Gıdalarda Gıda Güvenliği Riskleri. 1. Uluslararası Türk Dünyası Tarım ve Gıda Sempozyumu , (İzmir, Turkey), 65.
KAYAARDI, S., DAĞBAĞLI, S., AKPINAR, A., UYARCAN, M., & SÖBELİ, C., (2019). Geleneksel Fermente Gıdalarda Gıda Güvenliği Riskleri . 1. Uluslararası Türk Dünyası Tarım ve Gıda Sempozyumu (pp.65). İzmir, Turkey
KAYAARDI, SEMRA Et Al. "Geleneksel Fermente Gıdalarda Gıda Güvenliği Riskleri," 1. Uluslararası Türk Dünyası Tarım ve Gıda Sempozyumu, İzmir, Turkey, 2019
KAYAARDI, SEMRA Et Al. "Geleneksel Fermente Gıdalarda Gıda Güvenliği Riskleri." 1. Uluslararası Türk Dünyası Tarım ve Gıda Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.65, 2019
KAYAARDI, S. Et Al. (2019) . "Geleneksel Fermente Gıdalarda Gıda Güvenliği Riskleri." 1. Uluslararası Türk Dünyası Tarım ve Gıda Sempozyumu , İzmir, Turkey, p.65.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEMRA KAYAARDI Et Al. }, title={Geleneksel Fermente Gıdalarda Gıda Güvenliği Riskleri}, congress name={1. Uluslararası Türk Dünyası Tarım ve Gıda Sempozyumu}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2019}, pages={65} }