Atıf Formatları
Geleneksel Fermente Gıdalarda Gıda Güvenliği Riskleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. KAYAARDI Et Al. , "Geleneksel Fermente Gıdalarda Gıda Güvenliği Riskleri," 1. Uluslararası Türk Dünyası Tarım ve Gıda Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.65, 2019

KAYAARDI, S. Et Al. 2019. Geleneksel Fermente Gıdalarda Gıda Güvenliği Riskleri. 1. Uluslararası Türk Dünyası Tarım ve Gıda Sempozyumu , (İzmir, Turkey), 65.

KAYAARDI, S., DAĞBAĞLI, S., AKPINAR, A., UYARCAN, M., & SÖBELİ, C., (2019). Geleneksel Fermente Gıdalarda Gıda Güvenliği Riskleri . 1. Uluslararası Türk Dünyası Tarım ve Gıda Sempozyumu (pp.65). İzmir, Turkey

KAYAARDI, SEMRA Et Al. "Geleneksel Fermente Gıdalarda Gıda Güvenliği Riskleri," 1. Uluslararası Türk Dünyası Tarım ve Gıda Sempozyumu, İzmir, Turkey, 2019

KAYAARDI, SEMRA Et Al. "Geleneksel Fermente Gıdalarda Gıda Güvenliği Riskleri." 1. Uluslararası Türk Dünyası Tarım ve Gıda Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.65, 2019

KAYAARDI, S. Et Al. (2019) . "Geleneksel Fermente Gıdalarda Gıda Güvenliği Riskleri." 1. Uluslararası Türk Dünyası Tarım ve Gıda Sempozyumu , İzmir, Turkey, p.65.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SEMRA KAYAARDI Et Al. }, title={Geleneksel Fermente Gıdalarda Gıda Güvenliği Riskleri}, congress name={1. Uluslararası Türk Dünyası Tarım ve Gıda Sempozyumu}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2019}, pages={65} }