Atıf Formatları
İleri İşlem Piliç Eti Ürünlerinde Ürün Grubu Bazlı Raf Ömrü Sürecini Etkileyen Faktörlerin Değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. KAYAARDI Et Al. , "İleri İşlem Piliç Eti Ürünlerinde Ürün Grubu Bazlı Raf Ömrü Sürecini Etkileyen Faktörlerin Değerlendirilmesi," IV. Et Ürünleri Çalıştayı , Aydın, Turkey, 2020

KAYAARDI, S. Et Al. 2020. İleri İşlem Piliç Eti Ürünlerinde Ürün Grubu Bazlı Raf Ömrü Sürecini Etkileyen Faktörlerin Değerlendirilmesi. IV. Et Ürünleri Çalıştayı , (Aydın, Turkey).

KAYAARDI, S., YILDIZ, D., ÖĞÜTEN, Ö., & ÖZGÖKÇEN, D., (2020). İleri İşlem Piliç Eti Ürünlerinde Ürün Grubu Bazlı Raf Ömrü Sürecini Etkileyen Faktörlerin Değerlendirilmesi . IV. Et Ürünleri Çalıştayı, Aydın, Turkey

KAYAARDI, SEMRA Et Al. "İleri İşlem Piliç Eti Ürünlerinde Ürün Grubu Bazlı Raf Ömrü Sürecini Etkileyen Faktörlerin Değerlendirilmesi," IV. Et Ürünleri Çalıştayı, Aydın, Turkey, 2020

KAYAARDI, SEMRA Et Al. "İleri İşlem Piliç Eti Ürünlerinde Ürün Grubu Bazlı Raf Ömrü Sürecini Etkileyen Faktörlerin Değerlendirilmesi." IV. Et Ürünleri Çalıştayı , Aydın, Turkey, 2020

KAYAARDI, S. Et Al. (2020) . "İleri İşlem Piliç Eti Ürünlerinde Ürün Grubu Bazlı Raf Ömrü Sürecini Etkileyen Faktörlerin Değerlendirilmesi." IV. Et Ürünleri Çalıştayı , Aydın, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SEMRA KAYAARDI Et Al. }, title={İleri İşlem Piliç Eti Ürünlerinde Ürün Grubu Bazlı Raf Ömrü Sürecini Etkileyen Faktörlerin Değerlendirilmesi}, congress name={IV. Et Ürünleri Çalıştayı}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2020}}