Atıf Formatları
Tavuk Karaciğerinden Saflaştırılan Katalazın Aktivitesi Üzerine Bazı Kimyasalların İnhibisyon Etkilerinin İncelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

T. AYDEMİR Et Al. , "Tavuk Karaciğerinden Saflaştırılan Katalazın Aktivitesi Üzerine Bazı Kimyasalların İnhibisyon Etkilerinin İncelenmesi," Serbest Radikaller ve Antioksidanlar Araştırma Derneği III. Ulusal Kongresi , Turkey, 2003

AYDEMİR, T. Et Al. 2003. Tavuk Karaciğerinden Saflaştırılan Katalazın Aktivitesi Üzerine Bazı Kimyasalların İnhibisyon Etkilerinin İncelenmesi. Serbest Radikaller ve Antioksidanlar Araştırma Derneği III. Ulusal Kongresi , (Turkey).

AYDEMİR, T., Kuru, K., & ÇINAR, S., (2003). Tavuk Karaciğerinden Saflaştırılan Katalazın Aktivitesi Üzerine Bazı Kimyasalların İnhibisyon Etkilerinin İncelenmesi . Serbest Radikaller ve Antioksidanlar Araştırma Derneği III. Ulusal Kongresi, Turkey

AYDEMİR, TÜLİN, Kevser Kuru, And SEDA ÇINAR. "Tavuk Karaciğerinden Saflaştırılan Katalazın Aktivitesi Üzerine Bazı Kimyasalların İnhibisyon Etkilerinin İncelenmesi," Serbest Radikaller ve Antioksidanlar Araştırma Derneği III. Ulusal Kongresi, Turkey, 2003

AYDEMİR, TÜLİN Et Al. "Tavuk Karaciğerinden Saflaştırılan Katalazın Aktivitesi Üzerine Bazı Kimyasalların İnhibisyon Etkilerinin İncelenmesi." Serbest Radikaller ve Antioksidanlar Araştırma Derneği III. Ulusal Kongresi , Turkey, 2003

AYDEMİR, T. Kuru, K. And ÇINAR, S. (2003) . "Tavuk Karaciğerinden Saflaştırılan Katalazın Aktivitesi Üzerine Bazı Kimyasalların İnhibisyon Etkilerinin İncelenmesi." Serbest Radikaller ve Antioksidanlar Araştırma Derneği III. Ulusal Kongresi , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={TÜLİN AYDEMİR Et Al. }, title={Tavuk Karaciğerinden Saflaştırılan Katalazın Aktivitesi Üzerine Bazı Kimyasalların İnhibisyon Etkilerinin İncelenmesi}, congress name={Serbest Radikaller ve Antioksidanlar Araştırma Derneği III. Ulusal Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2003}}