N. SAVLAK, "Potential Use of Dried Trout Flesh Powder in Salty Biscuit Production Tuzlu Bisküvi Üretiminde Kurutulmuş Alabalık Eti Tozu Kullanımı," Akademik Gida , vol.18, no.2, pp.116-124, 2020
SAVLAK, N. 2020. Potential Use of Dried Trout Flesh Powder in Salty Biscuit Production Tuzlu Bisküvi Üretiminde Kurutulmuş Alabalık Eti Tozu Kullanımı. Akademik Gida , vol.18, no.2 , 116-124.
SAVLAK, N., (2020). Potential Use of Dried Trout Flesh Powder in Salty Biscuit Production Tuzlu Bisküvi Üretiminde Kurutulmuş Alabalık Eti Tozu Kullanımı. Akademik Gida , vol.18, no.2, 116-124.
SAVLAK, NAZLI. "Potential Use of Dried Trout Flesh Powder in Salty Biscuit Production Tuzlu Bisküvi Üretiminde Kurutulmuş Alabalık Eti Tozu Kullanımı," Akademik Gida , vol.18, no.2, 116-124, 2020
SAVLAK, NAZLI. "Potential Use of Dried Trout Flesh Powder in Salty Biscuit Production Tuzlu Bisküvi Üretiminde Kurutulmuş Alabalık Eti Tozu Kullanımı." Akademik Gida , vol.18, no.2, pp.116-124, 2020
SAVLAK, N. (2020) . "Potential Use of Dried Trout Flesh Powder in Salty Biscuit Production Tuzlu Bisküvi Üretiminde Kurutulmuş Alabalık Eti Tozu Kullanımı." Akademik Gida , vol.18, no.2, pp.116-124.
@article{article, author={NAZLI SAVLAK}, title={Potential Use of Dried Trout Flesh Powder in Salty Biscuit Production Tuzlu Bisküvi Üretiminde Kurutulmuş Alabalık Eti Tozu Kullanımı}, journal={Akademik Gida}, year=2020, pages={116-124} }