Atıf Formatları
Bazı tahıl türlerinde glutenin ve albumin proteinlerinin parmak izlerine göre tanımlanmaları üzerine araştırmalar
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. SESLİ Et Al. , "Bazı tahıl türlerinde glutenin ve albumin proteinlerinin parmak izlerine göre tanımlanmaları üzerine araştırmalar," Workshop Biyoteknoloji ve Bitki Islahı , 1995

SESLİ, M. Et Al. 1995. Bazı tahıl türlerinde glutenin ve albumin proteinlerinin parmak izlerine göre tanımlanmaları üzerine araştırmalar. Workshop Biyoteknoloji ve Bitki Islahı .

SESLİ, M., ERDOĞAN, M., & DEMİR, İ., (1995). Bazı tahıl türlerinde glutenin ve albumin proteinlerinin parmak izlerine göre tanımlanmaları üzerine araştırmalar . Workshop Biyoteknoloji ve Bitki Islahı

SESLİ, MELTEM, MEHMET ERDOĞAN, And İBRAHİM DEMİR. "Bazı tahıl türlerinde glutenin ve albumin proteinlerinin parmak izlerine göre tanımlanmaları üzerine araştırmalar," Workshop Biyoteknoloji ve Bitki Islahı, 1995

SESLİ, MELTEM Et Al. "Bazı tahıl türlerinde glutenin ve albumin proteinlerinin parmak izlerine göre tanımlanmaları üzerine araştırmalar." Workshop Biyoteknoloji ve Bitki Islahı , 1995

SESLİ, M. ERDOĞAN, M. And DEMİR, İ. (1995) . "Bazı tahıl türlerinde glutenin ve albumin proteinlerinin parmak izlerine göre tanımlanmaları üzerine araştırmalar." Workshop Biyoteknoloji ve Bitki Islahı .

@conferencepaper{conferencepaper, author={MELTEM SESLİ Et Al. }, title={Bazı tahıl türlerinde glutenin ve albumin proteinlerinin parmak izlerine göre tanımlanmaları üzerine araştırmalar}, congress name={Workshop Biyoteknoloji ve Bitki Islahı}, city={}, country={}, year={1995}}