Atıf Formatları
Meyve Atıklarının Fermente Süt Ürünlerinde Kullanım Olanakları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

C. SÖBELİ Et Al. , "Meyve Atıklarının Fermente Süt Ürünlerinde Kullanım Olanakları," 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , İzmir, Turkey, pp.121-122, 2019

SÖBELİ, C. Et Al. 2019. Meyve Atıklarının Fermente Süt Ürünlerinde Kullanım Olanakları. 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , (İzmir, Turkey), 121-122.

SÖBELİ, C., AKPINAR, A., UYARCAN, M., DAĞBAĞLI, S., & KAYAARDI, S., (2019). Meyve Atıklarının Fermente Süt Ürünlerinde Kullanım Olanakları . 2. Ulusal Sütçülük Kongresi (pp.121-122). İzmir, Turkey

SÖBELİ, CEYDA Et Al. "Meyve Atıklarının Fermente Süt Ürünlerinde Kullanım Olanakları," 2. Ulusal Sütçülük Kongresi, İzmir, Turkey, 2019

SÖBELİ, CEYDA Et Al. "Meyve Atıklarının Fermente Süt Ürünlerinde Kullanım Olanakları." 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , İzmir, Turkey, pp.121-122, 2019

SÖBELİ, C. Et Al. (2019) . "Meyve Atıklarının Fermente Süt Ürünlerinde Kullanım Olanakları." 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , İzmir, Turkey, pp.121-122.

@conferencepaper{conferencepaper, author={CEYDA SÖBELİ Et Al. }, title={Meyve Atıklarının Fermente Süt Ürünlerinde Kullanım Olanakları}, congress name={2. Ulusal Sütçülük Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2019}, pages={121-122} }