Atıf Formatları
Peynir Altı Suyu ve Türkiye'de Değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. AKPINAR Et Al. , "Peynir Altı Suyu ve Türkiye'de Değerlendirilmesi," Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi / 26-28 Ekim 2018 , AydınInternational Agriculture, Environment and Health Congress , Aydın, Turkey, pp.614-620, 2018

AKPINAR, A. Et Al. 2018. Peynir Altı Suyu ve Türkiye'de Değerlendirilmesi. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi / 26-28 Ekim 2018 , AydınInternational Agriculture, Environment and Health Congress , (Aydın, Turkey), 614-620.

AKPINAR, A., Oktay, Y., AKAN, E., & UYSAL, H. R., (2018). Peynir Altı Suyu ve Türkiye'de Değerlendirilmesi . Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi / 26-28 Ekim 2018 , AydınInternational Agriculture, Environment and Health Congress (pp.614-620). Aydın, Turkey

AKPINAR, ASLI Et Al. "Peynir Altı Suyu ve Türkiye'de Değerlendirilmesi," Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi / 26-28 Ekim 2018 , AydınInternational Agriculture, Environment and Health Congress, Aydın, Turkey, 2018

AKPINAR, ASLI Et Al. "Peynir Altı Suyu ve Türkiye'de Değerlendirilmesi." Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi / 26-28 Ekim 2018 , AydınInternational Agriculture, Environment and Health Congress , Aydın, Turkey, pp.614-620, 2018

AKPINAR, A. Et Al. (2018) . "Peynir Altı Suyu ve Türkiye'de Değerlendirilmesi." Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi / 26-28 Ekim 2018 , AydınInternational Agriculture, Environment and Health Congress , Aydın, Turkey, pp.614-620.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ASLI AKPINAR Et Al. }, title={Peynir Altı Suyu ve Türkiye'de Değerlendirilmesi}, congress name={Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi / 26-28 Ekim 2018 , AydınInternational Agriculture, Environment and Health Congress}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2018}, pages={614-620} }