Atıf Formatları
Geleneksel Gıdaların Raf Ömrünü Arttırmada Modifiye Atmosfer ile Paketleme Olanakları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. KARAGÖZLÜ And C. KARAGÖZLÜ, "Geleneksel Gıdaların Raf Ömrünü Arttırmada Modifiye Atmosfer ile Paketleme Olanakları," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.669-672, 2014

KARAGÖZLÜ, N. And KARAGÖZLÜ, C. 2014. Geleneksel Gıdaların Raf Ömrünü Arttırmada Modifiye Atmosfer ile Paketleme Olanakları. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey), 669-672.

KARAGÖZLÜ, N., & KARAGÖZLÜ, C., (2014). Geleneksel Gıdaların Raf Ömrünü Arttırmada Modifiye Atmosfer ile Paketleme Olanakları . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.669-672). Adana, Turkey

KARAGÖZLÜ, NURAL, And CEM KARAGÖZLÜ. "Geleneksel Gıdaların Raf Ömrünü Arttırmada Modifiye Atmosfer ile Paketleme Olanakları," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014

KARAGÖZLÜ, NURAL And KARAGÖZLÜ, CEM. "Geleneksel Gıdaların Raf Ömrünü Arttırmada Modifiye Atmosfer ile Paketleme Olanakları." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.669-672, 2014

KARAGÖZLÜ, N. And KARAGÖZLÜ, C. (2014) . "Geleneksel Gıdaların Raf Ömrünü Arttırmada Modifiye Atmosfer ile Paketleme Olanakları." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.669-672.

@conferencepaper{conferencepaper, author={NURAL KARAGÖZLÜ And author={CEM KARAGÖZLÜ}, title={Geleneksel Gıdaların Raf Ömrünü Arttırmada Modifiye Atmosfer ile Paketleme Olanakları}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={669-672} }