D. GÜREL BENZER Et Al. , "Cold Plasma Treatment in Decontamınatıon of Poultry Meat And Products and Evaluatıon in Terms of Food Safety," 7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, 2022
GÜREL BENZER, D. Et Al. 2022. Cold Plasma Treatment in Decontamınatıon of Poultry Meat And Products and Evaluatıon in Terms of Food Safety. 7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi , (İstanbul, Turkey).
GÜREL BENZER, D., YILDIZ, D., ÇAĞINDI, Ö., & KAYAARDI, S., (2022). Cold Plasma Treatment in Decontamınatıon of Poultry Meat And Products and Evaluatıon in Terms of Food Safety . 7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Turkey
GÜREL BENZER, DUYGU Et Al. "Cold Plasma Treatment in Decontamınatıon of Poultry Meat And Products and Evaluatıon in Terms of Food Safety," 7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Turkey, 2022
GÜREL BENZER, DUYGU G. Et Al. "Cold Plasma Treatment in Decontamınatıon of Poultry Meat And Products and Evaluatıon in Terms of Food Safety." 7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, 2022
GÜREL BENZER, D. Et Al. (2022) . "Cold Plasma Treatment in Decontamınatıon of Poultry Meat And Products and Evaluatıon in Terms of Food Safety." 7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={DUYGU GÜREL BENZER Et Al. }, title={Cold Plasma Treatment in Decontamınatıon of Poultry Meat And Products and Evaluatıon in Terms of Food Safety}, congress name={7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2022}}