Atıf Formatları
Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. UYARCAN Et Al. , "Sürdürülebilirlik, Sağlık ve Beslenmede Yeni Bir Trend: Bitki Bazlı Et Alternatifleri," In Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar , Sidas Medya Ltd. Şti., 2022, pp.119-127.

UYARCAN, M. Et Al. Sürdürülebilirlik, Sağlık ve Beslenmede Yeni Bir Trend: Bitki Bazlı Et Alternatifleri. 2022. In Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar , Sidas Medya Ltd. Şti., 119-127.

UYARCAN, M., SÖBELİ, C., KAYAARDI, S., & YILDIZ, D., (2022). Sürdürülebilirlik, Sağlık ve Beslenmede Yeni Bir Trend: Bitki Bazlı Et Alternatifleri. Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar (pp.119-127), Sidas Medya Ltd. Şti..

UYARCAN, MÜGE Et Al. "Sürdürülebilirlik, Sağlık ve Beslenmede Yeni Bir Trend: Bitki Bazlı Et Alternatifleri." In Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar , 119-127. Sidas Medya Ltd. Şti., 2022

UYARCAN, MÜGE Et Al. "Sürdürülebilirlik, Sağlık ve Beslenmede Yeni Bir Trend: Bitki Bazlı Et Alternatifleri." Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar , Sidas Medya Ltd. Şti., 2022, pp.119-127.

UYARCAN, M. Et Al. (2022) "Sürdürülebilirlik, Sağlık ve Beslenmede Yeni Bir Trend: Bitki Bazlı Et Alternatifleri", Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar . Sidas Medya Ltd. Şti..

@bookchapter{bookchapter, author ={MÜGE UYARCAN Et Al. }, chaptertitle={Sürdürülebilirlik, Sağlık ve Beslenmede Yeni Bir Trend: Bitki Bazlı Et Alternatifleri}, booktitle={ Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar}, publisher={Sidas Medya Ltd. Şti.}, city={},year={2022} }