Atıf Formatları
Nanoliflerin Et ve Et Ürünlerinde Kullanım Olanakları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

C. SÖBELİ Et Al. , "Nanoliflerin Et ve Et Ürünlerinde Kullanım Olanakları," Kayseri Geleneksel Et ve Et Ürünleri Çalıştayı , Kayseri, Turkey, pp.23, 2023

SÖBELİ, C. Et Al. 2023. Nanoliflerin Et ve Et Ürünlerinde Kullanım Olanakları. Kayseri Geleneksel Et ve Et Ürünleri Çalıştayı , (Kayseri, Turkey), 23.

SÖBELİ, C., UYARCAN, M., & YILDIZ, D., (2023). Nanoliflerin Et ve Et Ürünlerinde Kullanım Olanakları . Kayseri Geleneksel Et ve Et Ürünleri Çalıştayı (pp.23). Kayseri, Turkey

SÖBELİ, CEYDA, MÜGE UYARCAN, And DİLAY YILDIZ. "Nanoliflerin Et ve Et Ürünlerinde Kullanım Olanakları," Kayseri Geleneksel Et ve Et Ürünleri Çalıştayı, Kayseri, Turkey, 2023

SÖBELİ, CEYDA Et Al. "Nanoliflerin Et ve Et Ürünlerinde Kullanım Olanakları." Kayseri Geleneksel Et ve Et Ürünleri Çalıştayı , Kayseri, Turkey, pp.23, 2023

SÖBELİ, C. UYARCAN, M. And YILDIZ, D. (2023) . "Nanoliflerin Et ve Et Ürünlerinde Kullanım Olanakları." Kayseri Geleneksel Et ve Et Ürünleri Çalıştayı , Kayseri, Turkey, p.23.

@conferencepaper{conferencepaper, author={CEYDA SÖBELİ Et Al. }, title={Nanoliflerin Et ve Et Ürünlerinde Kullanım Olanakları}, congress name={Kayseri Geleneksel Et ve Et Ürünleri Çalıştayı}, city={Kayseri}, country={Turkey}, year={2023}, pages={23} }