Atıf Formatları
Giresun İli ve Çevresinde Üretilen Ballarda Antibiyotik Kalıntı Düzeylerinin Saptanması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. D. KORKMAZ Et Al. , "Giresun İli ve Çevresinde Üretilen Ballarda Antibiyotik Kalıntı Düzeylerinin Saptanması," 5. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi , 2016

KORKMAZ, S. D. Et Al. 2016. Giresun İli ve Çevresinde Üretilen Ballarda Antibiyotik Kalıntı Düzeylerinin Saptanması. 5. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi .

KORKMAZ, S. D., KÜPLÜLÜ, Ö., & ŞEKER, M. E., (2016). Giresun İli ve Çevresinde Üretilen Ballarda Antibiyotik Kalıntı Düzeylerinin Saptanması . 5. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi

KORKMAZ, SEDA, ÖZLEM KÜPLÜLÜ, And MEHMET EMİN ŞEKER. "Giresun İli ve Çevresinde Üretilen Ballarda Antibiyotik Kalıntı Düzeylerinin Saptanması," 5. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, 2016

KORKMAZ, SEDA D. Et Al. "Giresun İli ve Çevresinde Üretilen Ballarda Antibiyotik Kalıntı Düzeylerinin Saptanması." 5. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi , 2016

KORKMAZ, S. D. KÜPLÜLÜ, Ö. And ŞEKER, M. E. (2016) . "Giresun İli ve Çevresinde Üretilen Ballarda Antibiyotik Kalıntı Düzeylerinin Saptanması." 5. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi .

@conferencepaper{conferencepaper, author={SEDA DİCLE KORKMAZ Et Al. }, title={Giresun İli ve Çevresinde Üretilen Ballarda Antibiyotik Kalıntı Düzeylerinin Saptanması}, congress name={5. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi}, city={}, country={}, year={2016}}