Atıf Formatları
Hazır Yemek Sektöründe Sürdürülebilirlik
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. ERDAĞ AKCA Et Al. , "Hazır Yemek Sektöründe Sürdürülebilirlik," 7th International Student Science Congress , İzmir, Turkey, pp.160-164, 2023

ERDAĞ AKCA, E. Et Al. 2023. Hazır Yemek Sektöründe Sürdürülebilirlik. 7th International Student Science Congress , (İzmir, Turkey), 160-164.

ERDAĞ AKCA, E., DEDEOĞLU, M., & SAVLAK, N., (2023). Hazır Yemek Sektöründe Sürdürülebilirlik . 7th International Student Science Congress (pp.160-164). İzmir, Turkey

ERDAĞ AKCA, EMİNE, MUSTAFA DEDEOĞLU, And NAZLI SAVLAK. "Hazır Yemek Sektöründe Sürdürülebilirlik," 7th International Student Science Congress, İzmir, Turkey, 2023

ERDAĞ AKCA, EMİNE E. Et Al. "Hazır Yemek Sektöründe Sürdürülebilirlik." 7th International Student Science Congress , İzmir, Turkey, pp.160-164, 2023

ERDAĞ AKCA, E. DEDEOĞLU, M. And SAVLAK, N. (2023) . "Hazır Yemek Sektöründe Sürdürülebilirlik." 7th International Student Science Congress , İzmir, Turkey, pp.160-164.

@conferencepaper{conferencepaper, author={EMİNE ERDAĞ AKCA Et Al. }, title={Hazır Yemek Sektöründe Sürdürülebilirlik}, congress name={7th International Student Science Congress}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2023}, pages={160-164} }