E. ERDAĞ AKCA Et Al. , "Hazır Yemek Sektöründe Sürdürülebilirlik," 7th International Student Science Congress , İzmir, Turkey, pp.160-164, 2023
ERDAĞ AKCA, E. Et Al. 2023. Hazır Yemek Sektöründe Sürdürülebilirlik. 7th International Student Science Congress , (İzmir, Turkey), 160-164.
ERDAĞ AKCA, E., DEDEOĞLU, M., & SAVLAK, N., (2023). Hazır Yemek Sektöründe Sürdürülebilirlik . 7th International Student Science Congress (pp.160-164). İzmir, Turkey
ERDAĞ AKCA, EMİNE, MUSTAFA DEDEOĞLU, And NAZLI SAVLAK. "Hazır Yemek Sektöründe Sürdürülebilirlik," 7th International Student Science Congress, İzmir, Turkey, 2023
ERDAĞ AKCA, EMİNE E. Et Al. "Hazır Yemek Sektöründe Sürdürülebilirlik." 7th International Student Science Congress , İzmir, Turkey, pp.160-164, 2023
ERDAĞ AKCA, E. DEDEOĞLU, M. And SAVLAK, N. (2023) . "Hazır Yemek Sektöründe Sürdürülebilirlik." 7th International Student Science Congress , İzmir, Turkey, pp.160-164.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EMİNE ERDAĞ AKCA Et Al. }, title={Hazır Yemek Sektöründe Sürdürülebilirlik}, congress name={7th International Student Science Congress}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2023}, pages={160-164} }