Atıf Formatları
Isıl İşlem, İnfüzyon ve Mikrodalga Uygulamaları ile Elde Edilen Reyhan İçeceğinin Antosiyanin İçeriği ve Bazı Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

D. YILDIZ Et Al. , "Isıl İşlem, İnfüzyon ve Mikrodalga Uygulamaları ile Elde Edilen Reyhan İçeceğinin Antosiyanin İçeriği ve Bazı Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi," V. AGRIBALKAN 2023 , 2023

YILDIZ, D. Et Al. 2023. Isıl İşlem, İnfüzyon ve Mikrodalga Uygulamaları ile Elde Edilen Reyhan İçeceğinin Antosiyanin İçeriği ve Bazı Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi. V. AGRIBALKAN 2023 .

YILDIZ, D., ÖZKAYA, P., BEYLİKÇİ, S. C., & ERDAĞ AKCA, E., (2023). Isıl İşlem, İnfüzyon ve Mikrodalga Uygulamaları ile Elde Edilen Reyhan İçeceğinin Antosiyanin İçeriği ve Bazı Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi . V. AGRIBALKAN 2023

YILDIZ, DİLAY Et Al. "Isıl İşlem, İnfüzyon ve Mikrodalga Uygulamaları ile Elde Edilen Reyhan İçeceğinin Antosiyanin İçeriği ve Bazı Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi," V. AGRIBALKAN 2023, 2023

YILDIZ, DİLAY Et Al. "Isıl İşlem, İnfüzyon ve Mikrodalga Uygulamaları ile Elde Edilen Reyhan İçeceğinin Antosiyanin İçeriği ve Bazı Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi." V. AGRIBALKAN 2023 , 2023

YILDIZ, D. Et Al. (2023) . "Isıl İşlem, İnfüzyon ve Mikrodalga Uygulamaları ile Elde Edilen Reyhan İçeceğinin Antosiyanin İçeriği ve Bazı Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi." V. AGRIBALKAN 2023 .

@conferencepaper{conferencepaper, author={DİLAY YILDIZ Et Al. }, title={Isıl İşlem, İnfüzyon ve Mikrodalga Uygulamaları ile Elde Edilen Reyhan İçeceğinin Antosiyanin İçeriği ve Bazı Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi}, congress name={V. AGRIBALKAN 2023}, city={}, country={}, year={2023}}