Atıf Formatları
Çiğ Süt Peynirlerinin Mikrobiyolojik Açıdan Yararları ve Yol Açtığı Riskler
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. AKAN Et Al. , "Çiğ Süt Peynirlerinin Mikrobiyolojik Açıdan Yararları ve Yol Açtığı Riskler," Türkiye 12. Gıda Kongres , Edirne, Turkey, pp.99, 2016

AKAN, E. Et Al. 2016. Çiğ Süt Peynirlerinin Mikrobiyolojik Açıdan Yararları ve Yol Açtığı Riskler. Türkiye 12. Gıda Kongres , (Edirne, Turkey), 99.

AKAN, E., YERLİKAYA, O., AKPINAR, A., KINIK, Ö., & UYSAL, H. R., (2016). Çiğ Süt Peynirlerinin Mikrobiyolojik Açıdan Yararları ve Yol Açtığı Riskler . Türkiye 12. Gıda Kongres (pp.99). Edirne, Turkey

AKAN, ECEM Et Al. "Çiğ Süt Peynirlerinin Mikrobiyolojik Açıdan Yararları ve Yol Açtığı Riskler," Türkiye 12. Gıda Kongres, Edirne, Turkey, 2016

AKAN, ECEM Et Al. "Çiğ Süt Peynirlerinin Mikrobiyolojik Açıdan Yararları ve Yol Açtığı Riskler." Türkiye 12. Gıda Kongres , Edirne, Turkey, pp.99, 2016

AKAN, E. Et Al. (2016) . "Çiğ Süt Peynirlerinin Mikrobiyolojik Açıdan Yararları ve Yol Açtığı Riskler." Türkiye 12. Gıda Kongres , Edirne, Turkey, p.99.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ECEM AKAN Et Al. }, title={Çiğ Süt Peynirlerinin Mikrobiyolojik Açıdan Yararları ve Yol Açtığı Riskler}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongres}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={99} }