C. SÖBELİ And S. KAYAARDI, "Kanatlı Kemiklerindeki Kalıntı Etlerden Et Tozu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi," IV. Et Ürünleri Çalıştayı , Turkey, 2020
SÖBELİ, C. And KAYAARDI, S. 2020. Kanatlı Kemiklerindeki Kalıntı Etlerden Et Tozu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi. IV. Et Ürünleri Çalıştayı , (Turkey).
SÖBELİ, C., & KAYAARDI, S., (2020). Kanatlı Kemiklerindeki Kalıntı Etlerden Et Tozu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi . IV. Et Ürünleri Çalıştayı, Turkey
SÖBELİ, CEYDA, And SEMRA KAYAARDI. "Kanatlı Kemiklerindeki Kalıntı Etlerden Et Tozu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi," IV. Et Ürünleri Çalıştayı, Turkey, 2020
SÖBELİ, CEYDA And KAYAARDI, SEMRA. "Kanatlı Kemiklerindeki Kalıntı Etlerden Et Tozu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi." IV. Et Ürünleri Çalıştayı , Turkey, 2020
SÖBELİ, C. And KAYAARDI, S. (2020) . "Kanatlı Kemiklerindeki Kalıntı Etlerden Et Tozu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi." IV. Et Ürünleri Çalıştayı , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={CEYDA SÖBELİ And author={SEMRA KAYAARDI}, title={Kanatlı Kemiklerindeki Kalıntı Etlerden Et Tozu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi}, congress name={IV. Et Ürünleri Çalıştayı}, city={}, country={Turkey}, year={2020}}