S. KAYAARDI Et Al. , "Çay Kateşini ve Farklı Ambalajlama Metotlarının Yarı Pişmiş Hindi Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi," 3. Et Ürünleri Çalıştayı “Et Ürünleri Üretiminde İnovasyon” , Tokat, Turkey, 2014
KAYAARDI, S. Et Al. 2014. Çay Kateşini ve Farklı Ambalajlama Metotlarının Yarı Pişmiş Hindi Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi. 3. Et Ürünleri Çalıştayı “Et Ürünleri Üretiminde İnovasyon” , (Tokat, Turkey).
KAYAARDI, S., SÖBELİ, C., AKKARA, M., DORUK, D., IŞIK, N., & KAYMAZ, F. P., (2014). Çay Kateşini ve Farklı Ambalajlama Metotlarının Yarı Pişmiş Hindi Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi . 3. Et Ürünleri Çalıştayı “Et Ürünleri Üretiminde İnovasyon”, Tokat, Turkey
KAYAARDI, SEMRA Et Al. "Çay Kateşini ve Farklı Ambalajlama Metotlarının Yarı Pişmiş Hindi Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi," 3. Et Ürünleri Çalıştayı “Et Ürünleri Üretiminde İnovasyon”, Tokat, Turkey, 2014
KAYAARDI, SEMRA Et Al. "Çay Kateşini ve Farklı Ambalajlama Metotlarının Yarı Pişmiş Hindi Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi." 3. Et Ürünleri Çalıştayı “Et Ürünleri Üretiminde İnovasyon” , Tokat, Turkey, 2014
KAYAARDI, S. Et Al. (2014) . "Çay Kateşini ve Farklı Ambalajlama Metotlarının Yarı Pişmiş Hindi Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi." 3. Et Ürünleri Çalıştayı “Et Ürünleri Üretiminde İnovasyon” , Tokat, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEMRA KAYAARDI Et Al. }, title={Çay Kateşini ve Farklı Ambalajlama Metotlarının Yarı Pişmiş Hindi Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi}, congress name={3. Et Ürünleri Çalıştayı “Et Ürünleri Üretiminde İnovasyon”}, city={Tokat}, country={Turkey}, year={2014}}