Atıf Formatları
Which food consistency is the best predictor for oropharyngeal dysphagia risk in elderly people?
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Z. ÜNLÜ Et Al. , "Which food consistency is the best predictor for oropharyngeal dysphagia risk in elderly people?," Uluslararası katılımlı 27.Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kongresi. , 2019

ÜNLÜ, Z. Et Al. 2019. Which food consistency is the best predictor for oropharyngeal dysphagia risk in elderly people?. Uluslararası katılımlı 27.Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kongresi. .

ÜNLÜ, Z., KARAHAN, A. Y., & TIKIZ, C., (2019). Which food consistency is the best predictor for oropharyngeal dysphagia risk in elderly people? . Uluslararası katılımlı 27.Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kongresi.

ÜNLÜ, ZELİHA, ALİ YAVUZ KARAHAN, And CANAN TIKIZ. "Which food consistency is the best predictor for oropharyngeal dysphagia risk in elderly people?," Uluslararası katılımlı 27.Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kongresi., 2019

ÜNLÜ, ZELİHA Et Al. "Which food consistency is the best predictor for oropharyngeal dysphagia risk in elderly people?." Uluslararası katılımlı 27.Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kongresi. , 2019

ÜNLÜ, Z. KARAHAN, A. Y. And TIKIZ, C. (2019) . "Which food consistency is the best predictor for oropharyngeal dysphagia risk in elderly people?." Uluslararası katılımlı 27.Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kongresi. .

@conferencepaper{conferencepaper, author={ZELİHA ÜNLÜ Et Al. }, title={Which food consistency is the best predictor for oropharyngeal dysphagia risk in elderly people?}, congress name={Uluslararası katılımlı 27.Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kongresi.}, city={}, country={}, year={2019}}