Atıf Formatları
Tavuk Köftesinde Sarımsağın Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. KAYAARDI Et Al. , "Tavuk Köftesinde Sarımsağın Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkisi," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, 2011

KAYAARDI, S. Et Al. 2011. Tavuk Köftesinde Sarımsağın Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkisi. 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey).

KAYAARDI, S., BAĞDATLI, A., & ZENGİN, C., (2011). Tavuk Köftesinde Sarımsağın Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkisi . 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey

KAYAARDI, SEMRA, AYTUNGA BAĞDATLI, And CEYDA SÖBELİ. "Tavuk Köftesinde Sarımsağın Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkisi," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2011

KAYAARDI, SEMRA Et Al. "Tavuk Köftesinde Sarımsağın Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkisi." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, 2011

KAYAARDI, S. BAĞDATLI, A. And ZENGİN, C. (2011) . "Tavuk Köftesinde Sarımsağın Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkisi." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SEMRA KAYAARDI Et Al. }, title={Tavuk Köftesinde Sarımsağın Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkisi}, congress name={7. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2011}}