S. KAYAARDI Et Al. , "Tavuk Köftesinde Sarımsağın Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkisi," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, 2011
KAYAARDI, S. Et Al. 2011. Tavuk Köftesinde Sarımsağın Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkisi. 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey).
KAYAARDI, S., BAĞDATLI, A., & ZENGİN, C., (2011). Tavuk Köftesinde Sarımsağın Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkisi . 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey
KAYAARDI, SEMRA, AYTUNGA BAĞDATLI, And CEYDA SÖBELİ. "Tavuk Köftesinde Sarımsağın Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkisi," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2011
KAYAARDI, SEMRA Et Al. "Tavuk Köftesinde Sarımsağın Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkisi." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, 2011
KAYAARDI, S. BAĞDATLI, A. And ZENGİN, C. (2011) . "Tavuk Köftesinde Sarımsağın Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkisi." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEMRA KAYAARDI Et Al. }, title={Tavuk Köftesinde Sarımsağın Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkisi}, congress name={7. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2011}}