Atıf Formatları
Antimikrobiyal Aktivitesi Yüksek Streptomyces Suşlarının İzolasyonu ve Fermentasyon Çalışmaları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. OSKAY Et Al. , "Antimikrobiyal Aktivitesi Yüksek Streptomyces Suşlarının İzolasyonu ve Fermentasyon Çalışmaları," XVIII. Ulusal Biyoloji Kongresi , Turkey, pp.227-228, 2006

OSKAY, M. Et Al. 2006. Antimikrobiyal Aktivitesi Yüksek Streptomyces Suşlarının İzolasyonu ve Fermentasyon Çalışmaları. XVIII. Ulusal Biyoloji Kongresi , (Turkey), 227-228.

OSKAY, M., TAMER, A. Ü., & KARABOZ, İ., (2006). Antimikrobiyal Aktivitesi Yüksek Streptomyces Suşlarının İzolasyonu ve Fermentasyon Çalışmaları . XVIII. Ulusal Biyoloji Kongresi (pp.227-228). , Turkey

OSKAY, MUSTAFA, ABDURRAHMAN ÜSAME TAMER, And İSMAİL KARABOZ. "Antimikrobiyal Aktivitesi Yüksek Streptomyces Suşlarının İzolasyonu ve Fermentasyon Çalışmaları," XVIII. Ulusal Biyoloji Kongresi, Turkey, 2006

OSKAY, MUSTAFA Et Al. "Antimikrobiyal Aktivitesi Yüksek Streptomyces Suşlarının İzolasyonu ve Fermentasyon Çalışmaları." XVIII. Ulusal Biyoloji Kongresi , Turkey, pp.227-228, 2006

OSKAY, M. TAMER, A. Ü. And KARABOZ, İ. (2006) . "Antimikrobiyal Aktivitesi Yüksek Streptomyces Suşlarının İzolasyonu ve Fermentasyon Çalışmaları." XVIII. Ulusal Biyoloji Kongresi , Turkey, pp.227-228.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA OSKAY Et Al. }, title={Antimikrobiyal Aktivitesi Yüksek Streptomyces Suşlarının İzolasyonu ve Fermentasyon Çalışmaları}, congress name={XVIII. Ulusal Biyoloji Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2006}, pages={227-228} }