S. KAYAARDI Et Al. , "Ultrason Uygulamasının Tavuk Etinin Kurutulması Üzerine Etkisi," Pamukkale Gıda Sempozyumu III “ Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar” , Denizli, Turkey, 2015
KAYAARDI, S. Et Al. 2015. Ultrason Uygulamasının Tavuk Etinin Kurutulması Üzerine Etkisi. Pamukkale Gıda Sempozyumu III “ Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar” , (Denizli, Turkey).
KAYAARDI, S., SÖBELİ, C., AKKARA, M., Akgün, I., Bayır, D., BOZDAĞ, S. E., ... KIVRAK, A.(2015). Ultrason Uygulamasının Tavuk Etinin Kurutulması Üzerine Etkisi . Pamukkale Gıda Sempozyumu III “ Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar”, Denizli, Turkey
KAYAARDI, SEMRA Et Al. "Ultrason Uygulamasının Tavuk Etinin Kurutulması Üzerine Etkisi," Pamukkale Gıda Sempozyumu III “ Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar”, Denizli, Turkey, 2015
KAYAARDI, SEMRA Et Al. "Ultrason Uygulamasının Tavuk Etinin Kurutulması Üzerine Etkisi." Pamukkale Gıda Sempozyumu III “ Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar” , Denizli, Turkey, 2015
KAYAARDI, S. Et Al. (2015) . "Ultrason Uygulamasının Tavuk Etinin Kurutulması Üzerine Etkisi." Pamukkale Gıda Sempozyumu III “ Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar” , Denizli, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEMRA KAYAARDI Et Al. }, title={Ultrason Uygulamasının Tavuk Etinin Kurutulması Üzerine Etkisi}, congress name={Pamukkale Gıda Sempozyumu III “ Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar”}, city={Denizli}, country={Turkey}, year={2015}}