T. DANACI ÜNAL Et Al. , "İthal Türk Organik Gıdalarının Tüketimini Etkileyen Faktörler: Tüketici Niyeti ve Tercihleri," Turkish Studies - Economics, Finance, Politics , vol.17, no.4, pp.969-983, 2022
DANACI ÜNAL, T. Et Al. 2022. İthal Türk Organik Gıdalarının Tüketimini Etkileyen Faktörler: Tüketici Niyeti ve Tercihleri. Turkish Studies - Economics, Finance, Politics , vol.17, no.4 , 969-983.
DANACI ÜNAL, T., METİN, İ., YAKUT, E., & DURAMAZ, S., (2022). İthal Türk Organik Gıdalarının Tüketimini Etkileyen Faktörler: Tüketici Niyeti ve Tercihleri. Turkish Studies - Economics, Finance, Politics , vol.17, no.4, 969-983.
DANACI ÜNAL, TUĞÇE Et Al. "İthal Türk Organik Gıdalarının Tüketimini Etkileyen Faktörler: Tüketici Niyeti ve Tercihleri," Turkish Studies - Economics, Finance, Politics , vol.17, no.4, 969-983, 2022
DANACI ÜNAL, TUĞÇE D. Et Al. "İthal Türk Organik Gıdalarının Tüketimini Etkileyen Faktörler: Tüketici Niyeti ve Tercihleri." Turkish Studies - Economics, Finance, Politics , vol.17, no.4, pp.969-983, 2022
DANACI ÜNAL, T. Et Al. (2022) . "İthal Türk Organik Gıdalarının Tüketimini Etkileyen Faktörler: Tüketici Niyeti ve Tercihleri." Turkish Studies - Economics, Finance, Politics , vol.17, no.4, pp.969-983.
@article{article, author={TUĞÇE DANACI ÜNAL Et Al. }, title={İthal Türk Organik Gıdalarının Tüketimini Etkileyen Faktörler: Tüketici Niyeti ve Tercihleri}, journal={Turkish Studies - Economics, Finance, Politics }, year=2022, pages={969-983} }