T. YILMAZ Et Al. , "Çekirdeksiz kuru zeytin kalite özellikleri üzerine ultrason, dondurma ve kurutma işlemlerinin etkileri," ENGINEERING SCIENCES , vol.11, no.2, pp.303-313, 2022
YILMAZ, T. Et Al. 2022. Çekirdeksiz kuru zeytin kalite özellikleri üzerine ultrason, dondurma ve kurutma işlemlerinin etkileri. ENGINEERING SCIENCES , vol.11, no.2 , 303-313.
YILMAZ, T., AYDAR, A. Y., & Özçelik, M., (2022). Çekirdeksiz kuru zeytin kalite özellikleri üzerine ultrason, dondurma ve kurutma işlemlerinin etkileri. ENGINEERING SCIENCES , vol.11, no.2, 303-313.
YILMAZ, TUNCAY, ALEV YÜKSEL AYDAR, And Melisa Özçelik. "Çekirdeksiz kuru zeytin kalite özellikleri üzerine ultrason, dondurma ve kurutma işlemlerinin etkileri," ENGINEERING SCIENCES , vol.11, no.2, 303-313, 2022
YILMAZ, TUNCAY Et Al. "Çekirdeksiz kuru zeytin kalite özellikleri üzerine ultrason, dondurma ve kurutma işlemlerinin etkileri." ENGINEERING SCIENCES , vol.11, no.2, pp.303-313, 2022
YILMAZ, T. AYDAR, A. Y. And Özçelik, M. (2022) . "Çekirdeksiz kuru zeytin kalite özellikleri üzerine ultrason, dondurma ve kurutma işlemlerinin etkileri." ENGINEERING SCIENCES , vol.11, no.2, pp.303-313.
@article{article, author={TUNCAY YILMAZ Et Al. }, title={Çekirdeksiz kuru zeytin kalite özellikleri üzerine ultrason, dondurma ve kurutma işlemlerinin etkileri}, journal={ENGINEERING SCIENCES}, year=2022, pages={303-313} }