H. Önder And A. Y. AYDAR, "Şekerleme Üretiminde Kullanılan Hammaddeler ve Fonksiyonel Yumuşak Şekerleme Üretimi," AYDIN GASTRONOMY , vol.6, no.1, pp.65-78, 2022
Önder, H. And AYDAR, A. Y. 2022. Şekerleme Üretiminde Kullanılan Hammaddeler ve Fonksiyonel Yumuşak Şekerleme Üretimi. AYDIN GASTRONOMY , vol.6, no.1 , 65-78.
Önder, H., & AYDAR, A. Y., (2022). Şekerleme Üretiminde Kullanılan Hammaddeler ve Fonksiyonel Yumuşak Şekerleme Üretimi. AYDIN GASTRONOMY , vol.6, no.1, 65-78.
Önder, Hazel, And ALEV YÜKSEL AYDAR. "Şekerleme Üretiminde Kullanılan Hammaddeler ve Fonksiyonel Yumuşak Şekerleme Üretimi," AYDIN GASTRONOMY , vol.6, no.1, 65-78, 2022
Önder, Hazel And AYDAR, ALEV Y. . "Şekerleme Üretiminde Kullanılan Hammaddeler ve Fonksiyonel Yumuşak Şekerleme Üretimi." AYDIN GASTRONOMY , vol.6, no.1, pp.65-78, 2022
Önder, H. And AYDAR, A. Y. (2022) . "Şekerleme Üretiminde Kullanılan Hammaddeler ve Fonksiyonel Yumuşak Şekerleme Üretimi." AYDIN GASTRONOMY , vol.6, no.1, pp.65-78.
@article{article, author={Hazel Önder And author={ALEV YÜKSEL AYDAR}, title={Şekerleme Üretiminde Kullanılan Hammaddeler ve Fonksiyonel Yumuşak Şekerleme Üretimi}, journal={AYDIN GASTRONOMY}, year=2022, pages={65-78} }